Prenumerera på Hela livet!

Församlingstidningen Hela Livet! är i god form! Nytt format och nya distributionsvägar.

Hela livet! i ny skepnad.

Sista numret av den 32-sidiga församlingstidningen Hela livet! har nu förhoppningsvis förpassats till pappersåtervinningen. Men den har ersatts av ett nyhetsblad med utgivning varje månad och med anpassad distribution.

Tillsammans med en större digital satsning och ett ökat antal ljusskärmar i anslutning till våra kyrkor, samlingslokaler samt några offentliga ytor hoppas vi tillgodose informationsbehovet som finns. Det blir inte en tidning med reportage, eftersom en sådan kostar väldigt mycket både att producera och trycka - pengar som vi vill använda till verksamheten istället. Däremot kommer det oftare, nu som en månadskalender med blänkare om kommande händelser. Bladet för kommande månad finns tillgängligt omkring den 25:e i månaden före i våra kyrkor och samlingslokaler.

Om du vill kan du anmäla dig som prenumerant på Hela livet!

Du väljer om du vill ha det i brevlådan eller via e-post som en PDF-fil.
Du fyller antingen i formuläret nedan, eller så hör du av dig till vår informatör eller till kansliet och anger nödvändiga uppgifter.

Du kan också, redan nu, läsa vår aktuella tidningsannons på hemsidan.

Kalendern på vår hemsida uppdateras också direkt när vi får ändringar som berör verksamheten, allt från personalbyte till inställd verksamhet m.m.

Och självklart - ring eller besök oss om du hellre vill ställa dina frågor till en riktig människa.

Tack för att du vill vara en del av och ta del av vår församling!

ANMÄLAN PRENUMERATION FÖRSAMLINGSBLADET "HELA LIVET" Jag vill få församlingsbladet Hela livet! via:

Hans-Åke Grinde

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Skyddsombud, Ombud, Vision, Kansli

Mer om Hans-Åke Grinde

Informatör, kansliet

Kontakta Svenska kyrkans kansli i Brunflo:

Läs tidigare nummer av Hela livet! Bild: Hans-Åke Grinde

Vardagar 09:00-12:00, 13:30-15:00 Tfn: 063-140 300