Foto: Hitta.se

Pilgrimsvandring från Brunflo till Marieby ”Pilgrim´s walk for future”

Söndag 8 augusti

Söndag 8 augusti, start kl 11.30 vid Brunflo kyrka.

Under vandringen får vi bekanta oss lite med temat för den 100 dagar långa vandringen ”Pilgrim´s walk for futures” som påbörjades i Vadstena pilgrimscenter den 18/7 och som just nu är på väg till klimatmötet Glasgow i november. Vår lokala ”Pilgrim´s walk for future” här i Brunflo kan bli också våra första steg på ”en resa mot klimaträttvisa och mot hjärtats grund”.
Läs mer på www.walkforfuture.se

10.00 Pilgrimsmässa i Brunflo kyrka
Vandringen startar 11.30 c:a utanför Brunflo kyrka. Vandringen är 12,5 km och går i huvudsak längs grusvägar och stigar.

Medtag lunchmatsäck, rikligt med dryck, något att sitta på, bra vandringsskor och kläder efter väder.

Vi beräknar vara framme c:a 16:30. För den som anmält sig senast torsdag kväll serveras en enkel middag i Mariagården.
Resa åter till Brunflo 17:45 med Länstrafikens buss 111 som avgår 17:45 från Marieby kyrka.

Info och anmälan: Camilla Gradén, präst. 072-521 93 41.