Foto: Marcus Gustafsson

Julnumret av församlingstidningen Hela livet! i brevlådan nu!

Fredag 30 november 2018 kom julnumret av församlingstidningen Hela livet! ut till pastoratets alla brevlådor. TYVÄRR MED FEL!

Ett nytt magasin i brevlådan. Pastoratets sommartidning Hela livet! är ute snart.

Den startar med 7 sidor lokalt producerade artiklar och bilder, lite information om kommande gudstjänster och evenemang i kyrkan, OCH DET ÄR HÄR DET BLIVIT FEL!

Tryckeriet har blandat ihop sidordningen på vissa upplagor i tidningen så sidan 7 även ligger på sidan 5. Uppslaget 4-5 är en artikel om årets julkampanj ”En flicka är född” samt en inbjudan till Advenstfirande i Heliga Ljusets kyrka, Torvalla med massor av verksamheter och händelser.

Bläddertidningen Hela livet! Jul 2018 Foto: Marcus Gustafsson

Följ länken nedan så får du mer information:
ADVENTSÖPPEN KYRKA i Heliga Ljusets kyrka 2 december.

Vi ber om ursäkt för det inträffade men nu kan vi tyvärr inte åtgärda det på något sätt. Klicka på bilden här intill så kan du se den rätta bläddertidningen.

Korsordet ligger dock som vanligt på baksidan av tidningen.