Näs kyrkstallar 2021

Sommartid har Näs kyrkstallar under flera år haft flera utställningar med lokala hantverkare och konstnärer. Och café. Och ibland t.o.m. levande musik. 2020 påverkade pandemin verksamheten och så även i år.

Välkommen sommar 2021

Det blir café även i år 2021 i Näs Kyrkstallar med
utställningar, servering och musik.

Onsdag-söndag 14:00-20:00

Vecka 25     Midsommardagen, lördag 26 juni 14:00-20:00
Musikgudstjänst med Mariann Nilsson och spelmän från Näsbygden, 18:00 i Näs kyrka

Vecka 26 30 juni - 4 juli.
Tina Sigvardsson, Haxäng, café,
Eva Zetterström, Viken och Doris Dahlgren, ställer ut återbruk av textil och trä
Lördag 3 juli 18:00 Musik vid Helgsmål i kyrkan - våra orgel- och sångelever konserterar; se kyrkomusikerjh.se för mer info!

Näs sockensigill

Vecka 27 7 juli - 11 juli.
Linda Gillberg,café, Sigrid Kuusiniemi säljer getost och tunnbröd.
Mariann Persson, Loke, hantverk i skinn av ren och älg, samt tovat.
Torsdag 8 juli 19:00 Musik i sommarkväll vid caféet ”Näs spelmän på grönbete”.

Vecka 28 14 juli - 18 juli.
Marie Fredriksson, Bjärme/Anna-Karin Renström med ungdomar, cafe´och hantverk i trådslöjd.
Lördag 17 juli 18:00 Musik vid Helgsmål i kyrkan – Maria Stiberg och Åsa Sjöberg Björk, flöjt.

Vecka 29 21 juli – 25 juli.
Sylvi Nilsson, Fåker, ställer ut återbruk av jeans genom lapptäcksteknik samt anvarar för caféet.
Torsdag 22 juli 19:00 Musik i sommarkväll i kyrkan - Strövtåg i hembygden, Anna-Lena Nordberg och Roger Rådström.

Vecka 30 28 juli – 1 augusti.
Eva Zetterström, Viken/Doris Dahlgren/ Gunnel Edvardsson ställer ut konst samt återbruk av textil och trä samt café.

Vecka 34 Torsdag 28 augusti 19:00 Musik i sommarkväll – Uti vår hage med Anders Hedén, Hackås.
Prästhagen nedanför församlingshemmet; vid dåligt väder inomhus

Hjärtligt välkomna! Vi respekterar gällande regler och riktlinjer från folkhälsomyndigheten.

Utställarna i samverkan med Svenska kyrkan, Näs församling.