#metoo

Har du blivit utsatt för sexuella övergrepp eller trakasserier? Har debatten kring #metoo rört upp smärtsamma minnen? Behöver du någon att prata med är du välkommen att ta kontakt med diakon eller präst. Om du har blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp i en kyrklig miljö kan du få stöd av våra kontaktpersoner.

Behöver du tala med någon om övergrepp eller annat som kommit upp till ytan? Du är varmt välkommen att boka en tid hos våra diakoner eller våra präster.

De är utbildade och erfarna i att möta människor i samtal. De har tystnadsplikt och samtalen är kostnadsfria.

Bild: PMB Media & Design

Policy mot sexuella trakasserier

POLICY mot sexuella trakasserier
Svenska kyrkan Brunflo tar som arbetsgivare avstånd från all form av kränkande behandling. Grunden för vår människosyn är respekt för varje människas unika och lika värde. Inga medarbetare eller praktikanter ska behöva utsättas för sexuella trakasserier eller diskriminering.

Klicka här för att läsa Svenska kyrkan Brunflos policy mot sexuella trakasserier.