Lägergruppen, Via Mystica

Träffar i Rättvik, Trondheim och Norderön

Lägergruppen, Via Mystica

Den här gruppen träffas under tre läger och några temakvällar/dagar.

Lägergruppen 2018 Bild: Mikael Frisk

Temat är Via Mystica (den mystiska vägen).
Vi tar NABO-tåget till Trondheim där vi utforskar Nidarosdomen. Inlandsbanan tar oss till Rättvik där vi bor på stiftsgården och färjan tar oss till Norderön där vi bor på Wilhelmsberg,

Datum för läger (med reservation för ändringar): 5-7 okt på Norderön, 16-18 nov i Trondheim och 7-10 mars i Rättvik.

Övriga träffar ca 1 gång per månad mellan lägren. Konfirmationen blir 24/3 i Brunflo kyrka.

Kontaktperson: Maria Eriksson, se nedan.

När är första träffen?
Första gången vi ses kallas inskrivning. Då träffas alla konfirmander, ledare och även föräldrar för information. Detta sker vid två tillfällen:
Assisigruppen: 23 september kl. 11:00 i Brunflo kyrka
Läger-, vecko- och extra stödgruppen: 23 september kl. 18:00 i Heliga Ljusets kyrka.

Maria Eriksson

Brunflo, Församlingspedagog

Mer om Maria Eriksson

Församlingspedagog. Tjänstesrum i Brunflo.

Christin Nygren-Sundvisson

Präst, Brunflo, Kyrkoherde

Mer om Christin Nygren-Sundvisson

Kyrkoherde. Tjänsterum i kansliet.

Mats Axelsson

Församlingspedagog, Torvalla

Mer om Mats Axelsson

Församlingspedagog. Tjänsterum i Ängsmokyrkan.

Svenska kyrkans unga

All pastoratets verksamhet med barn och ungdomar sker under vingarna på vår lokalavdelning av Svenska kyrkans unga. Alla deltagare bör därför vara medlemmar, vilket är helt kostnadsfritt. SKU är en demokratisk organisation, vilket visar sig i årsmötet men också att deltagarna får inflytande i verksamheten.

Svenska Kyrkans Unga - Informationssida

Föreningen söker bidrag från kommunen för deltagarna, samt får bidrag från riksorganisationen. Dessa pengar går tillbaka till verksamheten på olika sätt. Medlemmarna är försäkrade genom SKU både på resan till och från, samt under aktivitetstillfällena.

Läs mer och bli medlem på www.svenskakyrkansunga.se