Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat Besöks- och postadress: Kyrkvägen 31, 83498 BRUNFLO Telefon: +46(63)140300 E-post till Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Kantor 100%

Vill du bli vår nya medarbetare? Brunflo Lockne Marieby och Näs pastorat söker en kantor 100%

Vår utgångspunkt är att Gud är intresserad av hela livet, hela människan, hela skapelsen, hela tiden. Vår devis är ”Hela Livet!”. Vi gillar olika för vi ser tydligt att Gud är mångfaldens Skapare.

Vi söker dig som:

• I samarbete med arbetslaget har ett engagemang för att berika och utveckla gudstjänstlivet i våra församlingar Lockne och Marieby.
  • Uppskattar  och har erfarenhet av att leda körer.
    behärskar orgel och brukspiano, och gärna andra instrument.
  • Är flexibel vad gäller olika åldrars ”musikstilar” då det i tjänsten ingår mötesplatser med människor av alla åldrar.
  • Har lätt för att samarbeta.

Du tjänstgör varannan helg. Det finns fasta tider för kyrkliga förrättningar. Ditt tjänsterum ligger i Lockne där du ingår i ett arbetslag med församlingspedagog, präst, diakoniassistent, assistent i församlingsarbetet och barn-och ungdomsledare. Vi har bra instrument i pastoratets kyrkor och det finns fyra musiker i pastoratet som samarbetar och har regelbundna träffar.

Du behöver körkort och tillgång till bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Mer information ger vi gärna om du ringer eller mailar oss.

Välkommen med din ansökan, cv och referenser senast 15 januari 2019

Kyrkoherde Christin Nygren Sundvisson 063-140 301

Kantor Astrid Domino 063-140 336

Facklig företrädare Lärarförbundet Lena Severin 063-140 376  lena.severin@kmr.se

Märk kuvertet med ”Ansökan kantor” Du kan även skicka med e-post till Christin Nygren Sundvisson eller faxa till 063-140 380.

OBS! Du behöver inte skicka med intyg, betyg eller utdrag ur belastningsregistret med ansökan i nuläget. Vi efterfrågar det när det blir aktuellt.