Jul i våra kyrkor 2019

Julen är ju en av våra största högtider och den firas i alla våra kyrkor. Här finns alla våra gudstjänster samlade så du lätt kan hitta ett tillfälle att besöka någon (eller alla) våra kyrkor under julen!

* 4:e advent 22 dec.

BRUNFLO KYRKA
11:00 Mässa. Vi sjunger in julen. Torvallakören, Brunflokören, Brunflo ungdomskör- och barnkör medverkar. Camilla Gradén och Anna Tirén.

HELIGA LJUSETS KYRKA
18:00 Vi sjunger in julen. Camilla Gradén, Anna Tirén och Agnes Wallmark. Torvallakören, Brunflokören, Brunflo ungdoms- och barnkör medverkar.

NÄS KYRKA
Måndag 23 dec. 20:00 Vi sjunger in julen. Christin Nygren Sundvisson och Lena Severin. Näskören med instrumentalister och solister.

* Julafton 24 dec.

BRUNFLO KYRKA
11:00 Julbön kring krubban. Vi följer julberättelsen och bygger upp krubban tillsammans med barn som kommer. Camilla Gradén och Lena Severin.

BRUNFLO FÖRSAMLINGSGÅRD
11:00 Julaftonsfirande. Kom och fira julafton med oss! ! Vi ger möjligheten till alternativt julaftonsfirande i Brunflo församlingsgård. I år är det diakon Maj Gruen Danielsson som välkomnar er. Vi inleder 11:00 med julbön i kyrkan. Där är det prästen Camilla Gradén som hjälper oss tillrätta. Därefter serveras julmat i församlingsgården till en kostnad av 40 kronor. Vi beräknas vara klara till 14:30. Anmälan senast 17 december till Maj 063-140 322, meddela eventuell matallergi. Max antal 50 personer.

HELIGA LJUSETS KYRKA
11:00 Julbön. Tom Liveskär och Agnes Wallmark.

LOCKNE KYRKA
11:00 Samling vid krubban. Christin Nygren Sundvisson och Elin Nilsson

körsångare
Det finns många tillfällen att både sjunga själv och få lyssna på musik och sång i våra kyrkor! Välkomna!

BRUNFLO KYRKA
23:00 Julnattsgudstjänst. Julkören med solister. Ledare: Sven-Erik och Ingela Olsson. Camilla Gradén och Lena Severin.

* Juldagen 25 dec.

LOCKNE KYRKA
07:00 Julotta. Tom Liveskär och Mirella Sarp Angelika Lindahl, sång.

07:00 Julotta. Christin Nygren Sundvisson och Lena Severin

MARIEBY KYRKA
09:00 Julotta. Tom Liveskär och Mirella Sarp Mariebykören under ledning av Pernilla Jontegård. Kaffe med stut.

HELIGA LJUSETS KYRKA
14:00 Mässa. Tom Liveskär och Agnes Wallmark Solist Angelika Kaffrell-Lindahl medverkar.

* Annandag Jul 26 dec.

BYSTUGAN, SINGSJÖN
11:00 Julgudstjänst i Bystugan, Singsjön. Camilla Gradén och Agnes Wallmark.

ÄNGEGÅRDEN
14:00 Gudstjänst. Camilla Gradén och Agnes Wallmark.

BRUNFLO KYRKA
Lör 28 dec. 18:00 Konsert. Barock i jultid. Mirella Sarp och Anna Tirén. Fransk julmusik av Michel Corrette. Medverkande Z-Barock: Rakel Radu & Anders Olsson, violin. Magnus Gibson - cello. Mattias Refsnes - trombon. Colin `t Hart - orgel. Sopransolister: Anna Tirén, Karin Sundström, Mirella Sarp, Elisabeth Claesson-Trång. Fritt inträde!

BRUNFLO KYRKA
Sön 29 dec. 11:00 Gudstjänst. Tom Liveskär och Agnes Wallmark.

* Nyårsafton 31 dec.

HELIGA LJUSETS KYRKA
14:00 Nyårsbön. Tom Liveskär och Anna Tirén.

NÄS KYRKA
16:00 Nyårsbön. Tom Liveskär och Anna Tirén.

* Nyårsdagen 1 jan.

EFS GÄRDE BÖNHUS
13:00 Gemensam gudstjänst. Medverkan från EFS, Equmenia och Svenska kyrkan.