Jul i våra kyrkor 2018

Julen är ju en av våra största högtider och den firas i alla våra kyrkor. Här finns alla våra gudstjänster samlade så du lätt kan hitta ett tillfälle att besöka någon (eller alla) våra kyrkor under julen!

Söndag 23 december

11:00 Brunflo kyrka: Gudstjänst.

Christin Nygren Sundvisson och Anna Tirén. Elin Nilsson, sång.

20:00 Näs kyrka: Vi sjunger in julen.

Näskören med instrumentalister och solister. Staffan Löwenberg, sång, Anders Nilsson, piano, Mariann Nilsson fiol, Tina Didriksson, cello. Camilla Graden och Lena Severin, info 063-140 376

Julafton 24 december

11:00 Heliga Ljusets kyrka: Julbön.

Tom Liveskär och Lena Severin. Barnjulkören under ledning av Christina Mäkelä.

11:00 Lockne kyrka: Julbön.

körsångare
Det finns många tillfällen att både sjunga själv och få lyssna på musik och sång i våra kyrkor! Välkomna!

Jesper Watanen och Astrid Domino. Samling vid krubban. Elever från kulturskolan, Mariann Nilsson. Glögg & pepparkaka efteråt.

23:00 Brunflo kyrka: Julnattsgudstjänst.

Christin Nygren Sundvisson och Anna Tirén. Julkören under ledning av Sven-Erik och Ingela Olsson

Juldagen 25 december

07:00 Lockne kyrka: Julotta.

Jesper Watanen och Astrid Domino. Henrik Hallberg solist.

07:00 Näs kyrka: Julotta.

Camilla Gradén och Lena Severin. Sextett ur Näskören medverkar.

09:00 Marieby kyrka: Julotta.

Jesper Watanen och Astrid Domino. Mariebykören under ledning av Pernilla Jontegård. Kaffe med stut.

14:00 Heliga Ljusets kyrka: Juldagsmässa.

Tom Liveskär och Anna Tirén.

Annandag jul 26 december

11:00 Julgudstjänst i Bystugan, Singsjön.

Camilla Gradén och Lena Severin.

14:00 Julgudstjänst på Ängegården.

Camilla Gradén och Astrid Domino.