Jourhavande präst 112

Behöver du någon att prata med? Att få dela sina tankar med någon kan göra skillnad. Jourhavande präst lyssnar, och det som sägs stannar mellan er. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.

Samtal kväll och natt

Någon att prata med under kvällstid eller på natten är Jourhavande präst som nås på tfn. 112 kl 21–06 alla dagar i veckan.

Du ringer nödnumret och blir kopplad till en präst någonstans i Sverige. Jourhavande präst har tystnadsplikt.

Du kan också chatta och skriva ett digitalt brev. Se mer information om detta på www.svenskakyrkan.se/jourhavandeprast

Jourhavande präst finns även för finsktalande.