Anmälan till konfirmation

Det år du fyller fjorton år bjuder Svenska kyrkan in till konfirmation. Oavsett om du fått inbjudan eller ej så kan du anmäla dig här. Även om du är äldre så kan du konfirmera dig!

HÄR FYLLER DU I DIN INTRESSEANMÄLAN!

Kryssa i det alternativ du vill vara

FOTOGRAFERING Är det ok att använda foton på konfirmanden i t.ex. nästa års folder, eller trycksaker och hemsida som produceras av Svenska kyrkan i Brunflo pastorat?

Om du valt alternativet Assisi vill vi att du kryssar i här om du spelar i något fotbollslag och troligtvis kommer spela i Storsjöcupen sommaren 2018. Vi behöver veta detta för att kunna planera tider och grupper för sista veckan innan konfirmationen.

HÄLSODEKLARATION Vi behöver veta en del om konfirmanden för att tiden tillsammans ska bli så bra som möjligt. Om du hellre vill lämna någon information muntligt, skriv det i rutan och prata med ledarna vid tillfälle, eller ring. Det du skriver här stannar i ledargruppen.

MAT. Kryssa i det som stämmer på konfirmanden.

FÖRÄLDRAKONTAKT. Här vill vi veta hur vi kan komma i kontakt med er föräldrar/kontaktpersoner. Vi använder gärna mail och SMS som kontaktvägar, för snabb och miljövänlig kommunikation, men skickar även ut viktig information via papperspost. Vill ni ENBART ha papperspost, klicka i rutan längre ner.

Personuppgiftshantering för Deltagare i verksamheter

För att kunna administrera verksamheten behöver dina personuppgifter lagras. Genom att anmäla dig samtycker du till det. Uppgifterna kommer endast att behandlas inom pastoratet och syftet är att administrera verksamheten. Uppgifterna raderas när de inte längre behövs.

Mer om Dataskyddsförordningen GDPR.

10 skäl att konfirmeras!

Du får...

• … tid att tänka på vad som är viktigt i livet.
  • … ta reda på vad kristen tro är.
  • … lära känna nya människor.
  • … åka på läger.
  • … träffa människor som är äldre än du och som är där för att du är viktig.
  • … vara med om något som är annorlunda än skolan.
  • … bli mer allmänbildad.
  • … ingå i en lång tradition av människor.
  • … vara med om en konfirmationsgudstjänst.

Så anmäl dig nu!