Sommargrupp på Gotland

Längst Via Mystica

Mellan raukar och stränder utforskar vi livets och trons mysterium varvat med lekar, bad, kreativt skapande, film, drama, musik, utflykter m.m.

Vi startar 1:a Advent.
Under våren träffas vi en kväll i månaden.

Huvudfokus ligger på de två första sommarlovs-veckorna, den ena med dagläger i Brunflo och den andra på Gotland där vi kommer bo tillsammans på en lägergård.

Träffar i Brunflo: 1/12, 17/3, 2/4, 10/5, 14-16/6, 2-3/7.

Läger på Gotland: 22-28/6

Konfirmationen blir i Brunflo kyrka den 5/7.

Kontakt: Maria Eriksson
maria.e.eriksson@svenskakyrkan.se. 063-140 323

Maria Eriksson

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Brunflo, Församlingspedagog

Mer om Maria Eriksson

Församlingspedagog. Tjänstesrum i Brunflo.

Camilla Gradén

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Präst, Brunflo

Mer om Camilla Gradén

Präst. Brunflo.

Svenska kyrkans unga

All pastoratets verksamhet med barn och ungdomar sker under vingarna på vår lokalavdelning av Svenska kyrkans unga. Alla deltagare bör därför vara medlemmar, vilket är helt kostnadsfritt. SKU är en demokratisk organisation, vilket visar sig i årsmötet men också att deltagarna får inflytande i verksamheten.

Svenska Kyrkans Unga - Informationssida

Föreningen söker bidrag från kommunen för deltagarna, samt får bidrag från riksorganisationen. Dessa pengar går tillbaka till verksamheten på olika sätt. Medlemmarna är försäkrade genom SKU både på resan till och från, samt under aktivitetstillfällena.

Läs mer och bli medlem på www.svenskakyrkansunga.se