Församlingsgården

Bredvid Brunflo kyrka finns ett stort rött hus där det händer mycket under veckorna. Människor i alla åldrar kommer hit och finner gemenskap, samtal om livet

Du kan läsa mer om det som händer i församlingsgården under rubriken "verksamhet".

Lokalerna går att låna vid kyrkliga förrättningar som dop, bröllop och begravning. Du bokar lokalen när du bokar den kyrkliga förrättningen.

Det går också att hyra lokaler för andra evenemang som föreningsmöten, föreläsningar, släktträffar och middagar. Det finns även viss AV-utrustning att tillgå.

Församlingsgården Brunflo
Stora salen dukad till fest. Bild: Hans-Åke Grinde

Stora och Lilla salen kan tillsammans sitta 180 personer.

Bilderna visar församlingssalen men det finns flera andra lokaler som passar andra ändamål. Kom gärna in och se själv.

För all typ av bokning kontakta Svenska kyrkans kansli i Brunflo tfn: 063-140 300 vardagar 9:00-12:00, 13:30-15:00

Våra vaktmästare kan också svara på frågor om utrustning, antal sittplatser mm. Tel: 063-140 329