DoReMi-kören

För barn i årskurs F-4. Vi övar i Brunflo församlingsgård.

Älskar du att sjunga?

Du som går i åk F-4 får vara med i den här kören och träna din röst och lära dig och sjunga härliga sånger.
På sångövningarna övar vi inför gudstjänster i kyrkan, musikcaféer och andra roliga upptåg.
På torsdagar 15:00-16:00 övar vi i Brunflo församlingsgård. Uppehåll på skolloven.

Terminstart 12 september

(Uppehåll 19/9 pga personalutbildning)

Klicka och anmäl dig här! Bild: SKU illustration

Ledarna hjälper till att hämta vid skolan. (Men ej lämna!)

Välkommen att vara med!

Hör av dig till ledare Anna Tirén för mer info på 063-140 326,
SMS 076-107 36 98 eller anmäl dig via formuläret i länken nedan!

ANMÄLAN TILL BARNGRUPPER!

Aldrig deltagaravgift i kyrkans körer!

Ledare

Anna Tirén

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Musiker, Brunflo

Mer om Anna Tirén

Kantor i Brunflo

Ledare

Sara Holmlund

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Assistent i församlingsarbete, Brunflo

Mer om Sara Holmlund

Assistent i församlingsarbetet, Brunflo församling. Tjänsterum i Brunflo

Svenska kyrkans unga

All pastoratets verksamhet med barn och ungdomar sker under vingarna på vår lokalavdelning av Svenska kyrkans unga. Alla deltagare bör därför vara medlemmar, vilket är helt kostnadsfritt. SKU är en demokratisk organisation, vilket visar sig i årsmötet men också att deltagarna får inflytande i verksamheten.

Svenska Kyrkans Unga - Informationssida

Föreningen söker bidrag från kommunen för deltagarna, samt får bidrag från riksorganisationen. Dessa pengar går tillbaka till verksamheten på olika sätt. Medlemmarna är försäkrade genom SKU både på resan till och från, samt under aktivitetstillfällena.

Läs mer och bli medlem på www.svenskakyrkansunga.se