Dagkollo i Torvalla

För dig som är född 2008-2009

Hej!

Vi vill bjuda in dig som är född 2008-2009 (d.v.s. nyss slutat åk 4 och 5) till dagkollo. Om du är orolig att behöva vara ensam på sommarlovet, eller om du inte kan komma iväg på så många aktiviteter i sommar, då är du särskilt välkommen!

Vi som bjuder in jobbar i kyrkan i Torvalla, och vi har tänkt göra olika aktiviteter de två veckorna som vi har öppet.

Dagar: v 25 må-to 15-18 juni
              v 26 må –on 22-24 juni

Tider:   kl 9-15

Plats: Vi utgår från Heliga Ljusets kyrka i Torvalla centrum

Vi bjuder på lunch varje dag.

Några av aktiviteterna som vi kommer att göra är att besöka Jamtli, Lillsjön, pyssla, leka, grilla mm.

Kollot är gratis och vi står för entréavgifter mm samt bjuder på fika och lunch varje dag.

Maxantal: 12 st.

Anmälan till mig på telefon, formuläret nedan eller mail senast måndag 8 juni.

Katarina

Katarina Montonen

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Diakon, Torvalla

Mer om Katarina Montonen

Diakon, Torvalla. Tjänsterum i Ängsmokyrkan

Anmälan till Dagkollo i Torvalla, juni 2020

Annat som kan vara bra för oss ledare att veta. T.ex. NPF-diagnoser, mörkerrädsla, lätt för att svimma, blöda näsblod et.c. Information går också att lämna direkt till oss ledare muntligt om det är enklare.