Boka begravning

I våra sex kyrkor finns tid reserverat för begravning fyra fasta tider varje vecka.

Det här har vi gjort för att snabbt kunna ge svar på frågan "När kan vi ha begravning? Dessa tider finns kyrka, präst, kantor och övrig personal tillgänglig och bereda att hjälpa till. I de allra flesta fall brukar dessa tillfällen räcka till.

Veckodagarna är tisdag & fredag och tiderna är 10:30 & 13:30. Sommartid torsdag & fredag, samma tider.

Beställning av begravningstid görs enklast genom att ringa kansliet i Brunflo tfn: 063-140 300 (vardagar 9:00-12:00, 13:30-15:00) då du genast får svar om tiden du önskar är ledig.

Eller kontakta en begravningbyrå som då ringer till oss för att kolla samma sak.

Eller fylla i uppgifterna nedan i lugn och ro och avvakta svar från oss.

Nödvändiga uppgifter för att vi skall kunna preliminärboka begravning.

Dataskyddsförordningen

Inkommande e-post innehåller i regel personuppgifter. Om du skickar e-post till oss kommer vi att behandla dina personuppgifter genom att läsa, lagra och hantera ditt meddelande.

För mer information se www.svenskakyrkan.se/brunflo/dataskydd