Vårgrupp med tågluff till Assisi

Tågluff till Assisi i Italien

OBS! På grund av redan högt tryck på denna grupp måste vi meddela att du som inte bor i Brunflo pastorat (Torvalla, Brunflo, Lockne, Marieby och Näs församlingar) kommer inte att få plats i denna grupp. Vi tar i första hand in ungdomar från detta område. Men du är välkommen att söka dig till någon av våra andra alternativ!

Har du redan anmält dig, men inte tillhör vårt pastorat, kontakta gärna Christina Mäkelä (christina.makela@svenskakyrkan.se) och meddela om du vill stå kvar på ditt andra-hands-alternativ, eller söka dig till din hemförsamling istället. OBS!

I denna grupp är målet att åka på pilgrimsresa med tåg till Assisi i Italien i maj månad.  I Assisi bor vi på kloster och gör dagsvandringar.

Från första advent och fram till resan träffas vi i Brunflo en gång i månaden.

Resan kräver att du klarar av att bära din packning själv (ryggsäck) och gå en hel del. Resan är alkohol- och drogfri.

För detta alternativ betalar du 2000 kr själv och då ingår allt, utom fickpengar. Känner du att priset är ett problem, och ändå vill åka, kontakta oss.

Denna grupp har ett väldigt begränsat antal platser.
För att kunna åka med måste man ta ledigt från skolan 18-19/5.

Brunfloträffar: 1/12, 11/1, 12/1, 16/2, 22/3, 26/4, 10/5

Tågluffning: 15-24/5

Konfirmation i Brunflo kyrka 31/5 -2020
Kontakt: Peter Alvebro
peter.alvebro@svenskakyrkan.se 063-140 313

Peter Alvebro

Brunflo, Församlingspedagog

Mer om Peter Alvebro

Församlingspedagog. Arbetsrum i Brunflo församlingsgård.

Mats Axelsson

Församlingspedagog, Torvalla

Mer om Mats Axelsson

Församlingspedagog. Tjänsterum i Ängsmokyrkan.

Lena Jönsson

Brunflo, Diakoniassistent

Mer om Lena Jönsson

Diakonisassistent, Brunnen, Brunflo

Svenska kyrkans unga

All pastoratets verksamhet med barn och ungdomar sker under vingarna på vår lokalavdelning av Svenska kyrkans unga. Alla deltagare bör därför vara medlemmar, vilket är helt kostnadsfritt. SKU är en demokratisk organisation, vilket visar sig i årsmötet men också att deltagarna får inflytande i verksamheten.

Svenska Kyrkans Unga - Informationssida

Föreningen söker bidrag från kommunen för deltagarna, samt får bidrag från riksorganisationen. Dessa pengar går tillbaka till verksamheten på olika sätt. Medlemmarna är försäkrade genom SKU både på resan till och från, samt under aktivitetstillfällena.

Läs mer och bli medlem på www.svenskakyrkansunga.se