Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat Besöksadress: Kyrkvägen 31, 83498 BRUNFLO Telefon: +46(63)140300 E-post till Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat Webbplats

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Vi är fyra församlingar med historia och framtid. Vårt pastorat består av fyra församlingar. Brunflo, Lockne, Marieby och Näs. Brunflo församling är i sin tur uppdelad i två distrikt; Brunflo och Torvalla. Hela pastoratet ligger kring Storsjöns östra sida och sträcker sig ett par mil söderut. Runt 11.250 medlemmar (feb 2016)

Allt är nytt men ändå är det mesta sig likt.

Vi bygger om hemsidan

Allt är nytt men ändå är det mesta sig likt.

Som en 6-åring uppfattar den.

Kristi himmelsfärd

Som en 6-åring uppfattar den.

Samarrangemang med fri entré!
14 maj 14:00 i Heliga Ljusets kyrka, Torvalla

Konsert med Maud Sparrman & Peter Graae

Samarrangemang med fri entré! 14 maj 14:00 i Heliga Ljusets kyrka, Torvalla

Maträtten – för allas rätt till mat utgår från varje människas rätt till mat och försörjning. Rätten till mat är ett av de viktigaste stegen i hållbar utveckling.

Fastekampanjen 2016