Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat Besöksadress: Kyrkvägen 31, 83498 BRUNFLO Telefon: +46(63)140300 E-post till Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat Webbplats

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Vi är fyra församlingar med historia och framtid. Vårt pastorat består av fyra församlingar. Brunflo, Lockne, Marieby och Näs. Brunflo församling är i sin tur uppdelad i två distrikt; Brunflo och Torvalla. Hela pastoratet ligger kring Storsjöns östra sida och sträcker sig ett par mil söderut. Runt 11.250 medlemmar (feb 2016)

Allt är nytt men ändå är det mesta sig likt.

Vi bygger om hemsidan

Allt är nytt men ändå är det mesta sig likt.

Lördag 21 maj 14:00 Heliga Ljusets kyrka, Torvalla

Jazzbandet Håttgåbban

Lördag 21 maj 14:00 Heliga Ljusets kyrka, Torvalla

Wilhelm Petersson-Bergers körsånger framförda av Näskören i samarbete med Stefan Vidmark, piano och Eva Sundin, berättare. Två tillfällen 4 och 5 juni.

PB:s personliga brev

Tisdag 31 maj 19:00 i Heliga Ljusets kyrka