Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat Besöksadress: Kyrkvägen 31, 83498 BRUNFLO Telefon: +46(63)140300 E-post till Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat Webbplats

Brunflo, Lockne, Marieby och Näs pastorat

Vi är fyra församlingar med historia och framtid. Vårt pastorat består av fyra församlingar. Brunflo, Lockne, Marieby och Näs. Brunflo församling är i sin tur uppdelad i två distrikt; Brunflo och Torvalla. Hela pastoratet ligger kring Storsjöns östra sida och sträcker sig ett par mil söderut. Runt 11.250 medlemmar (feb 2016)

Allt är nytt men ändå är det mesta sig likt.

Vi bygger om hemsidan

Allt är nytt men ändå är det mesta sig likt.

Flera olika former av konfirmandgrupper. Vad passar dig?

Konfirmation - för dig som går i åk 8

Flera olika former av konfirmandgrupper. Vad passar dig?

Bra att Svenska kyrkan granskas

Just nu pågår två granskningar av Svenska kyrkan, oberoende av varandra. Ekot undersöker församlingars utlandsresor, Aftonbladet granskar Svenska kyrkan i utlandet.

Det är vår skyldighet att förvalta medlemmarnas pengar ansvarsfullt. Utan deras förtroende kan vi inte göra ett gott arbete. Därför är granskningar bra.

Vi tar granskningarna på allvar och följer upp dem. Här finns vårt material.

Apropå Ekots granskning av Svenska kyrkans utlandsresor:

Följ länken till Ekots intervju med fd kyrkoherde Börje Viklander Bild: Hans-Åke Grinde

Här kan du lyssna på Radio Jämtlands intervju med Börje Viklander som var kyrkoherde för Brunflo pastorat när resan till Krakow i Polen genomfördes.
Länk till intervjun. Öppnas i nytt fönster.

Här hittar du information och uppgifter om lediga tjänster hos oss.

Här hittar du information och uppgifter om lediga tjänster hos oss.

Tre tisdagar i sommar kommer vi att ha Sommarcaféet i Ängsmokyrkan i Torvalla öppet. 28 juni, 5 juli och 12 juli.

Sommarcafé i Ängsmokyrkan

Musikgudstjänst med Johnny Wiktorsson.
Söndag 10 juli 18:00 i Brunflo kyrka 18:00

Från Lapp-Lisa till Elvis Presley

Musikgudstjänst med Johnny Wiktorsson. Söndag 10 juli 18:00 i Brunflo kyrka 18:00

Lokala förmågor och hemvändare musicerar.
Lördag 9 juli Näs kyrka, Fåker

Musik från Näs och fjärran

Lokala förmågor och hemvändare musicerar. Lördag 9 juli Näs kyrka, Fåker

Med Erika och Sofia Forslund.
Söndag 3 juli 18:00 i Kristinas café vid Näs kyrka.

Visafton i Kristinas café

Med Erika och Sofia Forslund. Söndag 3 juli 18:00 i Kristinas café vid Näs kyrka.