Brösarp-Tranås församling Besöksadress: Albovägen 27, 27350 BRÖSARP Postadress: Albovägen 27, 27350 Brösarp Telefon:+46(414)73535 E-post till Brösarp-Tranås församling

Konfirmationsgrupp

I Brösarp-Tranås församling kan du under läsåret 2018/2019 vara konfirmand och på den här sidan skriver vi om vad det innebär och hur du anmäler dig. Välkommen som konfirmand!

Onsdagsgruppen

Onsdagsgruppen träffas på onsdagar kl. 15.00-16.30 under höst- och vårterminen. Fika serveras från kl. 14.30. Vi åker till Berlin en helg i mars 2019. Konfirmation 4 maj 2019.

Resa till Berlin

Alla som är konfirmander i Brösarp-Tranås församling under läsåret 2018/2019 kommer att åka till Berlin i tre dagar. Vi kommer där att utforska den fantastiska staden Berlin med all dess historia. Huvudsyftet med resan är att besöka Sachsenhausen, som var koncentrationsläger under andra världskriget. Vi samtalar om människors lika värde, vårt uppdrag som kristna att älska vår nästa som oss själva och vad det får för konsekvenser i hur vi lever våra liv här idag. I resan ingår transport, boende, mat inklusive måltidsdryck och eventuella inträden till gemansmma aktiviteter. Konfirmanden kan gärna ha med lite fickpengar till extra fika, dricka och godis.

Anmälan

För att anmäla dig till någon av grupperna fyller du anmälningsformuläret som du hittar genom att klicka här. Vi behöver din anmälan senast den 17 juni 2018.