Brösarp-Tranås församling Besöksadress: Albovägen 27, 27350 BRÖSARP Postadress: Albovägen 27, 27350 Brösarp Telefon:+46(414)18100 E-post till Brösarp-Tranås församling

Konfirmationsgrupper

I Brösarp-Tranås församling kan du under läsåret 2019/2020 vara konfirmand i någon av våra två grupper. På den här sidan skriver vi om vad det innebär och hur du anmäler dig. Välkommen som konfirmand!

Lov-konfa

Gruppen ”Lov-konfa” startar med en heldag en söndag i september. Därefter träffas vi framförallt på skolloven under höst- och vårterminen i Brösarps församlingshem. Vi åker till Berlin 3-6 april 2020. Konfirmation 25 april 2020.

Onsdagsgruppen

Onsdagsgruppen träffas på onsdagar, enligt särskilt schema, kl. 14.30-16.30 under höst- och vårterminen i Onslunda församlingshem. Fika serveras från kl. 14.30. Vi åker till Berlin 3-6 april 2020. Konfirmation 9 maj 2020.

Resa till Berlin

Alla som är konfirmander i Brösarp-Tranås församling under läsåret 2019/2020 kommer att åka till Berlin i fyra dagar den 3-6 april 2020. Vi kommer där att utforska den fantastiska staden Berlin med all dess historia.

Huvudsyftet med resan är att besöka Sachsenhausen, som var koncentrationsläger under andra världskriget. Vi samtalar om människors lika värde, vårt uppdrag som kristna att älska vår nästa som oss själva och vad det får för konsekvenser i hur vi lever våra liv här idag.

I resan ingår transport, boende, mat inklusive måltidsdryck och eventuella inträden till gemansmma aktiviteter. Konfirmanden kan gärna ha med lite fickpengar till extra fika, dricka och godis.

Anmälan

För att anmäla dig till någon av grupperna fyller du anmälningsformuläret som du hittar genom att klicka här. Vi behöver din anmälan senast den 16 juni 2019.