Konfirmationsgrupp

I Brösarp-Tranås församling kan du under läsåret 2022/2023 vara konfirmand i vår grupp Berlin-konfa 2022/2023. På den här sidan skriver vi om vad det innebär och hur du anmäler dig. Välkommen som konfirmand hos oss!

Berlin-konfa 2022/2023

Gruppen ”Berlin-konfa 2022/2023” startar med en träff i september. Därefter träffas vi på olika tider och dagar enligt särskilt schema under höst- och vårterminen. Det är främst lördagar, söndagar och någon dag på något av loven. Vi träffas nästan alltid i Onslunda församlingshem. Vi åker till Berlin 16-19 april 2023. Konfirmation 29 april 2023.

Resa till Berlin

Alla som är konfirmander i Brösarp-Tranås församling under läsåret 2022/2023 kommer att åka till Berlin i fyra dagar den 16-19 mars 2023. Vi kommer där att utforska den fantastiska staden Berlin med all dess historia.

Huvudsyftet med resan är att besöka Sachsenhausen, som var koncentrationsläger under andra världskriget. Vi samtalar om människors lika värde, vårt uppdrag som kristna att älska vår nästa som oss själva och vad det får för konsekvenser i hur vi lever våra liv här idag.

I resan ingår transport, boende, mat inklusive måltidsdryck och eventuella inträden till gemensamma aktiviteter. Konfirmanderna kan gärna ha med lite fickpengar till extra fika, dricka och godis.

Anmälan

För att anmäla dig till gruppen fyller du anmälningsformuläret som du hittar genom att klicka här. Vi behöver din anmälan senast 23 september 2022!