Konfirmationsgrupp

I Brösarp-Tranås församling kan du under läsåret 2021/2022 vara konfirmand i vår grupp 2021 Berlin-konfa. På den här sidan skriver vi om vad det innebär och hur du anmäler dig. Välkommen som konfirmand hos oss!

2021 Berlin-konfa

Gruppen ”2021 Berlin-konfa” startar med en träff i september. Därefter träffas vi på olika tider och dagar enligt särskilt schema under höst- och vårterminen. Det är vissa onsdagar, några söndagar och någon dag på något av loven. Vi träffas både i Onslunda och i Brösarps församlingshem beroende på dag och aktivitet. Vi åker till Berlin 8-11 april 2022. Konfirmation 7 maj 2022.

Resa till Berlin

Alla som är konfirmander i Brösarp-Tranås församling under läsåret 2021/2022 kommer att åka till Berlin i fyra dagar den 8-11 april 2022. Vi kommer där att utforska den fantastiska staden Berlin med all dess historia.

Huvudsyftet med resan är att besöka Sachsenhausen, som var koncentrationsläger under andra världskriget. Vi samtalar om människors lika värde, vårt uppdrag som kristna att älska vår nästa som oss själva och vad det får för konsekvenser i hur vi lever våra liv här idag.

I resan ingår transport, boende, mat inklusive måltidsdryck och eventuella inträden till gemensamma aktiviteter. Konfirmanderna kan gärna ha med lite fickpengar till extra fika, dricka och godis.

Anmälan

För att anmäla dig till gruppen fyller du anmälningsformuläret som du hittar genom att klicka här. Vi behöver din anmälan senast 13 juni!