Brösarp-Tranås församling Besöksadress: Albovägen 27, 27350 BRÖSARP Postadress: Albovägen 27, 27350 Brösarp Telefon:+46(414)73535 E-post till Brösarp-Tranås församling

Brösarp-Tranås församling söker kyrkogårdsarbetare säsongsanställning

Svenska kyrkan Brösarp-Tranås församling söker två kyrkogårdsarbetare på 100% säsongsanställning. Brösarp-Tranås församling sträcker sig från Spjutstorp i söder till Brösarp i norr på vackra Österlen och har ca 2500 medlemmar. Vi har en levande församling med engagerade församlingsbor, förtroendevalda och anställda. Vi förvaltar sju kyrkor med var sin tillhörande kyrkogård samt fyra församlingshem. Arbetslaget består av 17 personer med olika arbetsuppgifter och kompetenser som kompletterar varandra.

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att delta i kyrkogårdarnas grönyteskötsel, begravningsverksamhet samt fastighetsskötsel. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av gräsklippning, trimning, häckklippning, plantering, lövhantering, ogräsbekämpning, bevattning, renhållning, lokalvård mm. Även andra uppgifter kan förekomma. Arbetsuppgifter som hör samman med begravningsverksamheten är bl.a. grävning och återfyllning av urngravar och att vara behjälplig vid gravgrävning.

Kvalifikationer och meriter

Vi söker dig som har aktuell utbildning på minst gymnasial nivå inom grönyteskötsel eller trädgård, alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska också ha aktuell arbetslivserfarenhet inom trädgård, helst från kyrkogårdsområdet.

Du behöver ha fyllt 18 år och ha B-körkort och tillgång till egen bil för resor i tjänsten.

Du ska kunna arbeta ute och ha god fysik då arbetet ibland är tungt och kräver uthållighet.

För att passa på tjänsten är det är viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Det är ett måste att du har en blick för hur trädgårdsmiljön ständigt kan förbättras.

Vi ser det som positivt om du har vana vid att hantera den maskinpark som används vid kyrkogårdsskötsel, samt erfarenhet av service och underhåll av denna. Vi ser också gärna att du också har kompetens i enklare anläggning. Det är även meriterande om du har något/några av följande:

•  eftergymnasial utbildning inom grönyteskötsel/trädgård
  • utbildning i röjsåg och motorsåg
  • behörighet att arbeta med lift
  • behörighet i heta arbeten
  • arbete på hög höjd
  • grönt kort el annat kunskapsbevis i beskärning
  • erfarenhet av gravstenssäkring

Egenskaper hos dig

Som person är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är initiativtagande, självgående och reflekterande. Du tycker också om att arbeta i team under stort egenansvar. I Brösarp-Tranås församling ser vi positivt på olika erfarenheter, kunskaper och perspektiv. Vi lägger absolut största vikt vid personlig lämplighet. Vi förutsätter att du delar Svenska kyrkans värderingar.

100% säsongsanställning under perioden 2019-04-01 – 2019-10-31.

Lön efter överenskommelse, kollektivavtal är Svenska kyrkans avtal 17.

Provanställning kommer att tillämpas.

Tillträde 2019-04-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan och löneanspråk

Ansökan senast 15 februari 2019

Skicka din ansökan med CV och personligt brev tillsammans med löneanspråk via mail till brosarp-tranas.forsamling@svenskakyrkan.se

Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Om tjänsten:
Jesper Cederholm
jesper.cederholm@svenskakyrkan.se

Fackligt ombud:
Therese Magnusson,
Kommunal
therese.magnusson@kommunal.se

Ladda ner annonsen som pdf