Barnverksamheten

I Brösarp-Tranås församling har vi verksamhet för barn i Brösarp och i Onslunda. Här nedan ser du en översikt över våra grupper. Har du frågor så kontakta gärna respektive ledare.

Himlabus/Öppet hus

Välkommen till vår öppna verksamhet HimlaBus för barn tillsammans med en vuxen. En mötesplats för lek, samvaro och vi bjuder på fika. Det finns möjlighet att ta med egen mat och värma.
Vi har fri lek och pyssel finns tillgängligt under tiden. Vissa gånger avslutar vi med massagesaga, ibland med andakt och vissa gånger med musikrörelse eller stillsam avslappning.

Fredagar kl. 09.30-11.30 i Brösarps församlingshem.

Höstterminen börjar fredagen den 24 september 2021.

Det krävs ingen anmälan för att komma, det är bara att dyka upp. På grund av covid-19 kommer vi att begränsa antalet besökare till 15 personer inklusive barn. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och upprätthåller god handhygien och stannar hemma vid symptom.

Har du frågor så kontakta julia.cederholm@svenskakyrkan.se

Babyrytmik

Babyrytmiken kommer inte att starta under hösten 2021. Nytt beslut avseende våren 2022 kommer att tas i december.

Vill du få mer information kontakta Sara Berg, sara.berg@svenskakyrkan.se eller 0414-18164.

Tisdagskul

En grupp för dig som går i åk 1-3. Vi träffas på tisdagar mellan kl. 15.00 - 16.00 i Onslunda församlingshem enligt schema som delas ut vid första träffen. Höstterminen startar 14 september 2021.

Tisdagshäng

En grupp för dig som går i åk 4-6. Vi träffas på tisdagar mellan kl. 16.30-18.00 i Onslunda församlingshem enligt schema som delas ut vid första träffen. Höstterminen startar 14 september 2021.

I grupperna gör vi allt möjligt, som att spela spel, skapar, pysslar och mycket annat smtidigt som vi utforskar kyrkan och kristen tro. Varje träff avslutas med en andakt. Vi bjuder på fika.

Grupperna har begränsat antal platser, föranmälan krävs. Vid anmälan ange barnets namn, eventuella allergier, personnummer, adress och mobilnummer till vårdnadshavare. Vid frågor och anmälan kontakta:

Julia Cederholm, församlingsassistent
julia.cederholm@svenskakyrkan.se

Barnkören i Brösarp

Du som är mellan 6-9 år och gillar sång och musik- välkommen till barnkören i Brösarp!

Vi träffas i församlingshemmet i Brösarp på torsdagar kl 16.00-16.40 Det är härligt med glädjen att sjunga tillsammans. Det är också spännande att öva inför kommande konserter och gudsjänster, och kanske sätta upp en musikal tillsammans!

Höstterminen börjar 9 september 2021.

Vill du veta mer och anmäla dig, hör av dig till Sara Berg, 0414-18164 eller sara.berg@svenskakyrkan.se

Sång & rörelse i Brösarp

Sång & rörelse för de mindre barnen är uppdelad i två grupper.

0-3 år träffas torsdagar kl. 15.30-16.00
3-5 år träffas torsdagar kl. 16.00-16.30

Vi träffas och sjunger i Brösarps kyrka.

Höstterminen börjar 9 september 2021.

Vill du veta mer och anmäla dig, hör av dig till Ingela 0702-793583