Barnverksamheten

I Brösarp-Tranås församling har vi verksamhet för barn i Brösarp och i Onslunda. Här nedan ser du en översikt över våra grupper. Har du frågor så kontakta gärna respektive ledare. På grund av rådande restriktioner med anledning av covid-19 är all barnverksamhet inställd tillsvidare. Beslutet omprövas 2020-12-31.

Himlabus/Öppet hus

Välkommen till vår öppna verksamhet HimlaBus för barn tillsammans med en vuxen. En mötesplats för lek, samvaro och vi bjuder på fika. Det finns möjlighet att ta med egen mat och värma.
Vi har fri lek och pyssel finns tillgängligt under tiden. Vissa gånger avslutar vi med massagesaga, ibland med andakt och vissa gånger med musikrörelse eller stillsam avslappning.

Fredagar kl. 09.30-11.30 i Brösarps församlingshem.

Det krävs ingen anmälan för att komma, det är bara att dyka upp. Har du frågor så kontakta julia.cederholm@svenskakyrkan.se

Babyrytmik

Välkomna till bebisrytmiken i Brösarp Tranås församling!  Vi sjunger, spelar, gör ramsor och dansar tillsammans små och stora. Efter musikstunden är alla välkomna att stanna kvar på en stunds fika och trevligt umgänge.

Tisdagar kl. 10.00-11.30 i Brösarps församlingshem.

Ålder: För bebisar i alla åldrar tillsammans med vuxen

För att delta krävs anmälan. Vill du anmäla dig eller få mer information kontakta Sara Berg, sara.berg@svenskakyrkan.se eller 0414-18164

Skapa & Sjung

En grupp för dig som går i åk 1-3. Vi träffas på tisdagar mellan 14.30 - 16.30.

När vi träffas är halva tiden körsång och rytmik, och andra halvan skapande verksamhet och vi bjuder på fika när vi ses. Vi avslutar alltid med andakt.

I gruppen Skapa & Sjung vill vi på ett kreativt sätt låta barnen möta några av bibelns berättelser, och samtidigt ge barnen kunskaper om våra traditioner och högtider och framförallt visa på alla människors lika värde och att vi alla är unika.

Gruppen har begränsat antal platser, föranmälan krävs. Vid frågor och anmälan kontakta:

Julia Cederholm, församlingsassistent
julia.cederholm@svenskakyrkan.se

Sara Berg, kantor
sara.berg@svenskakyrkan.se

Barnkören i Brösarp

Du som är mellan 6-9 år och gillar sång och musik- välkommen till barnkören i Brösarp!

Vi träffas i församlingshemmet i Brösarp på torsdagar kl 16.00-16.40 Det är härligt med glädjen att sjunga tillsammans. Det är också spännande att öva inför kommande konserter och gudsjänster, och kanske sätta upp en musikal tillsammans!

Vill du veta mer och anmäla dig, hör av dig till Sara Berg, 0414-18164 eller sara.berg@svenskakyrkan.se