Foto: Pia Lundberg/IKON

När livet går sönder

Livet innehåller både toppar och dalar. Ibland sker saker som vi inte räknat med eller som vi inte riktigt vet hur vi ska hantera – då kan det vara skönt att ha någon att prata med.

Det finns möjlighet att ha enskilda samtal med en präst eller diakon kring alla de olika svårigheter och utmaningar som livet kan komma med. Vi har tystnadsplikt och samtalen är helt kostnadsfria.

Kontakt, Ivetofta-Gualöv:
Diakon Emma Strömberg, tel/sms 0734-29 69 55, e-post emma.stromberg@svenskakyrkan.se

Församlingspedagog Isabell Skog Stenström, tel/sms 0734-29 69 56, e-post isabell.stenstrom@svenskakyrkan.se

Kyrkoherde Ralf Thiedemann, tel 0456-44 99 68, e-post ralf.thiedemann@svenskakyrkan.se

Präst Caroline Andersson, tel 0456-44 99 52, e-post caroline.andersson2@svenskakyrkan.se

Kontakt, Näsum:
Assistent Linda Persson, tel 0456-44 99 54, e-post linda.persson5@svenskakyrkan.se

Första hjälpen vid sorg

Ingen människa ska behöva vara ensam i sin sorg. Därför har vi samlat tankar och konkreta tips som gör det lite lättare för oss som medmänniskor att finnas där för någon som sörjer.

En manlig präst pratar i mobiltelefon.

Jourhavande präst

Behöver du någon att prata med? Jourhavande präst lyssnar. Du kontaktar Jourhavande präst via telefon, digitalt brev eller chatt.