Två kvällar om bin och honung

Snart är årets prästgårdshonung här. I höst fördjupar vi oss i bin och biologisk mångfald och slungar vår egen honung. Vi träffas den 17 och 24 september. Till den andra träffen krävs föranmälan (senast den 12 september).

Visste du att Bromma församling har en bikupa vid Bromma kyrka och att vi (eller rättare sagt bina) producerar vår egen honung? I höst bjuder vi in till två kvällar om bin och honung. Den första kvällen kommer Filip Gustafsson från Bee Urban att berätta om bin, honungsproduktion och varför bina är så viktiga för att bevara den biologiska mångfalden. Den andra kvällen slungar vi vår egen honung.

Tid: 17 och 24 september kl 18.00
Plats: Famnen, Stopvägen 120
Anmälan: Till föredraget är det bara att dyka upp men vid honungsslungningen är antalet platser begränsat så föranmälan till 08-564 355 15 eller hanna.fjallman@svenskakyrkan.se senast den 12/9. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter här.