Träffpunkt Famnen

En mötesplats för alla i alla åldrar. På onsdagar äter, umgås och firar vi förbönsmässa tillsammans. På torsdagar öppnar vi upp för handarbetscafé och café med tid för samtal, handarbete och gemenskap. Alla är välkomna!

Onsdagar med enkel måltid och möjlighet att måla

Öppet för gemenskap från kl. 15.00. En enkel måltid serveras kl. 16.30 till självkostnadspris, 30:-. Klockan 18.00 har vi förbönsmässa i kyrkan.

För dig som längtar efter att måla fritt och utan krav, bara söka dig fram till ditt eget uttryck, finns här en möjlighet. Ingen erfarenhet krävs och ingen föranmälan. Konstnären Johanna Klamming finns på plats och vägleder från kl. 15.00. Vi sitter i matsalen på övre entréplan och börjar alltid eftermiddagen med en startövning. Material finns och står framme.

Just nu har Träffpunkt Famnen sommaruppehåll, men vi är tillbaka igen den 28 och 29 augusti. Vi ses då!

Torsdagar med handarbetscafé och café

Klockan 13.00–16.00 öppnar vi upp Famnen för handarbetscafé och café. Ta med dig det du håller på med, så träffas vi över kaffebordet, umgås, fikar och handarbetar. Kom när du vill! Saknar du material för att börja med något? Vi har en del här att erbjuda. Kaffe och fika finns till självkostnadspris.

Ingrid Arvidson

Diakon, Volontärsamordnare, Fondhandläggare