Foto: Bromma församling

Sommarkyrkan vid Bromma kyrka

Sommarkyrkan i Klockargården har i år öppet fem dagar i veckan från och med den 3 maj. Här kan du umgås utomhus och ta en fika under träden.

Koppla av ute under trädens skugga med en kopp kaffe och en bulle. Vi har Brommas kanske billigaste fika – 30 kronor för kaffe eller saft och hembakt. Vi serverar krav- och rättvisemärkt kaffe och fikabröd med en stor andel närproducerade och ekologiska ingredienser.

Den 8 juni startar tisdagarnas andakter med efterföljande guidad tur i Bromma kyrka.

Öppet i Klockargården: måndag–fredag kl. 12.00–16.00. Stängt röda dagar samt torsdag 24 juni (dagen innan Midsommarafton).

Andakt: tisdagar kl. 13.30 i Bromma kyrka. Start 8 juni.

Guidade turer: tisdagar kl. 13.45 i Bromma kyrka. Start 8 juni.

Väder: Vackert väder kommer och går. Vi stänger inte Klockargården vid mindre regnskurar, men vid ihållande kallt och blött väder när ingen vill sitta ute ställer vi in. Känner du dig tveksam kan du titta i kalendariet på vår förstasida som uppdateras dagligen.

Plats: Klockargården vid Bromma kyrka, Gliavägen 100.

Kaffe, saft och hembakt på sommarcaféet.

Sommarkyrkor i Stockholms län

(Dubbelklicka på kartan för att zooma in)