Sommar i Bromma kyrka

I sommar bjuder vi som vanligt in till café och andakt med efterföljande guidning av Bromma kyrka. Den 23-26 juni blir det målning under äppelträden med konstnär Johanna Klamming.

Caféet i Klockargården

I caféet i Klockargården, bakom Bromma kyrka, kan du fika, spela spel och njuta av sommaren tillsammans med andra besökare. Caféet är öppet måndag–torsdagar kl. 12.00–16.00 med start den 25 maj. I år serveras fikat från ett av Klockargårdens fönster och vi fikar vid borden utomhus.

Andakt och guidning

Sommarens andakt och guidning hålls varje tisdag med start den 16 juni. Andakten startar kl. 13.30 och guidningen kl. 13.45.

Målning under äppelträden

Kom och måla tillsammans med konstnär Johanna Klamming under äppelträden vid Bromma kyrka den 23-26 juni kl 13-16. Inga förkunskaper och allt material finns på plats.

I händelse av dåligt väder finns möjlighet att sitta utspridda inomhus i Sockenstugan och teckna.

Maud Tillbom, volontär i Bromma församling, serverar fika genom fönstret på sommarcaféet vid Klockargården.

Hitta hit

Du tar dig enkelt hit med buss 117 från Brommaplan mot Spånga station. Hållplats: Bromma kyrka.