Sökes: Garn och stickare!

Vill du vara med och värma frusna brommabor i vinter? Deltagarna i vårt stickcafé tar tacksamt emot överblivet garn och förvandlar det till tossor och sjalar.

Efter en termin i karantän är Bromma församlings stickcafé är igång igen! Soffgruppen på nedre plan i Famnen har ersatts med fåtöljer där deltagarna kan sticka och samtala med ”coronaavstånd” till varandra. Just nu är de i full färd med att sticka tossor och sjalar till äldreboenden runt om i Bromma och söker mer garn. Har du garn liggande i dina gömmor som du inte använder? Skänk det till stickcaféet så ser vi till att det värmer en brommabo i vinter. Vill du sticka i avskildhet går det såklart också utmärkt att sticka hemma och bidra med färdiga alster. Kontakta diakon Ingrid Arvidson för att komma i kontakt med stickerskorna.

Ingrid Arvidson

Tillförordnad verksamhetschef barn, ungdom & familj, Diakon, Volontärsamordnare, Fondhandläggare