Seniorcafé

Ta med handarbetet eller korsordet och kom in och fika en stund!

Varje torsdag träffas vi i Kvarterskyrkan Mariehäll, Bällstavägen 44, kl. 9.00–12.00.

Bromma församling erbjuder mötesplatser för många olika åldrar. På seniorcaféet har du som är senior och ledig dagtid möjlighet att träffa andra. Du kan ta med dig ett korsord, handarbete eller något annat att sysselsätta dig med eller så kan du bara komma in på en fika! Seniorcaféet ligger i Mariehäll.

Träffpunkt Famnen är en av våra andra mötesplatser för vuxna. Verksamheten äger rum på onsdagar och torsdagar i Famnenkyrkan vid Brommaplan.