Se vi går upp till Jerusalem

Följ med Bromma församling på en fastevandring. Nu har vi summerat första veckans vandrande och vi har redan hunnit en bra bit mot vårt mål!

Fastan inleds på Askonsdagen och varar 40 dagar fram till ­Palmsöndagen. I år riktar vi blicken mot Jerusalem och går ­till­sammans nästan 500 mil – samma sträcka som mellan ­Bromma ­kyrka och tempelberget i Jerusalem. Häng med!

så går det till:

Gå på egen hand eller i sällskap så ofta det ­passar dig. Varje ­onsdag rapporterar du in den sträcka du gått under ­veckan. Går du flera dagar under en vecka räknar du ihop sträckorna och gör en samlad veckorapport. På torsdagarna summeras våra steg och du kan då följa hur långt vi gått ­tillsammans på vår hemsida, i sociala medier och på anslagstavlan i Famnen. Under vägen kommer vi också lägga upp tankar och betraktelser kopplade till fastan och de platser vi passerar längs vägen. Är du inte med från början går det alldeles utmärkt att ansluta längs vägen. Vi går alltså här i Bromma men har vägen till Jerusalem i tankarna. Visst klarar vi 500 mil på 40 dagar tillsammans?

rapportera dina steg till:

bromma.forsamling@svenskakyrkan.se eller ring 08-564 355 00.

Längs vägen kommer vi nå olika delmål. Hur långt vi vandrat under veckan avgör våra delmål och rastplatser.

Kontakt:

Lotta Lundberg