Särskild linje för samtalsbokning

Känner du oro eller sorg men är osäker på var eller till vem du ska vända dig? Nu kan du ringa 08 -564 355 76 tisdagar och fredagar kl. 10.00–12.00 för att boka tid för samtal. Samtalet äger sen rum i en form som passar dig. Samtalslinjen öppnar vecka 5 (tisdag 2/2).

Pandemin har vänt upp och ner på tillvaron för många människor. Kanske känner du oro eller har gått och burit på obearbetad sorg som nu kommit upp till ytan. Bromma församlings diakoner finns tillgängliga för samtal i en form du känner dig bekväm med - per telefon, under en promenad eller på avstånd.

Bokningslinjen är främst till för dig som inte varit i kontakt med Bromma församling tidigare och/eller är osäker på till vem du ska vända dig och vilket stöd du kan få. Har du redan personlig kontakt med någon av våra präster eller diakoner ringer du även fortsättningsvis direkt till den person du vill prata med.

Tidsbokningslinjen

telefonnummer

08 -564 355 76

Om numret inte fungerar kan du kontakta församlingens diakoner direkt. Du hittar deras numer längst ner på sidan.

öppetTid

Tisdagar och fredagar kl. 10.00–12.00

Här kan du också ställa frågor kring samtalsstöd och/eller diskutera vilken samtalsform som passar dig.

Diakoner i Bromma församling

Ingrid Arvidson

Tillförordnad verksamhetschef barn, ungdom & familj, Diakon, Volontärsamordnare, Fondhandläggare

Rose-Marie  Eriksson