Q – ungdomsgrupp

Ungdomsgruppen Q är en grupp för dig som vill upptäcka och dela kristen tro. Vi ses varje onsdag i Ängbykyrkan.

Ungdomsgruppen Q i Ängbykyrkan

Onsdagar kl. 19.00–21.00 är dörren öppen till Loftet i Ängbykyrkan. Vi firar mässa eller andakt kl. 18.30 och kl. 19.00 börjar vi kvällens eventuella program.

Sommarlov

Just nu har Q sommarlov, men vi är tillbaka igen den 4 september. Vi ses då!

I skolan kan kraven hopa sig. Då kan det vara skönt med andra sammanhang. I Ängbykyrkan träffas en massa underbara unga människor varje vecka – kom och lär känna oss!

Tillsammans med ungdomsgruppen Q kan du hänga, snacka, fira andakt och mässa, spela spel, plugga och en massa annat roligt. Här finns plats för dig som vill som vill upptäcka och dela kristen tro. Hos oss får du vara den du är!

Anton Lindsjö