Präst för 0–25 år

Hos oss får du möjlighet att påverka framtidens kyrka och möta barn och ungdomar i deras vardag.

Som präst 0–25 i Bromma församling ingår du i barn-, ungdoms- och familjeteamet med utgångspunkt i Ängbykyrkan. Dina arbetsdagar är varierade och innefattar utåtriktat arbete i församlingen.

I Bromma församling befinner vi oss i en utvecklingsfas av familjearbetet. Du kommer få möjlighet att utifrån församlingens visioner och idéer planera och genomföra nya verksamheter tillsammans med dina entusiastiska kollegor.

I rollen som präst ingår att tillsammans med pedagog, diakon och församlingsassistent utveckla församlingens barn, konfirmand- och ungdomsarbete, samt att hålla i förrättningar och gudstjänster.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder generöst friskvårdsbidrag och miljöpremie.

Tillträde: snarast efter överenskommelse

Välkommen med din ansökan med tillhörande CV och referenser och löneanspråk till: bromma.forsamling@svenskakyrkan.se Skriv ”Ansökan präst” i ämnesraden. Vi intervjuar fortlöpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ingrid Arvidson

Tillförordnad verksamhetschef barn, ungdom & familj, Diakon, Volontärsamordnare, Fondhandläggare

Cathrine Nordqvist

Bitr. kyrkoherde, Komminister, Präst