Pastakyrkan

Att äta tillsammans signalerar att vi hör ihop, att vi accepterar varandra och att vi har omsorg om varandra. Välkommen på familjemiddag i Ängbysalen!

Pastakyrkan i Bromma församling

Tid: Tisdag den 24 september kl. 16.00–18.00
Tisdag den 22 oktober kl. 16.00–18.00
Tisdag den 19 november kl. 16.00–18.00

Plats: Ängbysalen, Ängbykyrkan, Kyrkbacken 9

Alla är välkomna; barn, ungdomar och föräldrar - ålder spelar ingen roll! Middagen serveras till självkostnadspris.

Varmt välkommen!

Tänk att inte behöva planera middagen eller att behöva sitta ensam vid middagsbordet. Kom själv eller ta med barnen, farmor, grannens barn, en vän, och sätt dig vid dukat bord. Njut av att någon annan har planerat och lagat maten – och tar hand om disken.

Pastakyrkan i Ängby är en möjlighet för människor i alla åldrar att tillsammans få uppleva vad det innebär att vara en del av den kristna gemenskapen utanför söndagsgudstjänsten.

Christina Carnhoff

Församlingsassistent, Öppna förskolan