Foto: Bromma församling

Öppen kyrka

På grund av den ökade smittspridningen firar vi för närvarande i inte gudstjänst i Bromma församling. Istället finns det möjlighet till ljuständning och en stund i stillhet i kyrkan. Här hittar du öppettiderna.

Öppen kyrka

På grund av smittspridningen i samhället firar vi för närvarande inte gudstjänst i våra kyrkor. Istället öppnar vi våra kyrkorum för möjlighet till ljuständning och en stund i stillhet. På söndagarna finns alltid präst och musiker på plats. Vardagar finns vanligtvis präst och/eller diakon tillgängliga för samtal. Om inte går det alltid att boka en samtalstid. OBS! Under stilla veckan och påsk har vi öppet fler dagar. Se tiderna här.

Bromma kyrka är öppen:

• Söndagar kl. 11.00–14.00
  • Varannan torsdag (ojämna veckor) kl. 17.30–19.00

Ängbykyrkan är öppen:

• Tisdag–torsdag kl. 11.00–13.00 till och med den 29 april

Max 8 personer åt gången inne i kyrkan och vi håller fysiskt avstånd till varandra.

Mässa

Du kan kontakta någon av församlingens präster för enskild mässa.

Torbjörn Gustavsson

Kyrkoherde, Präst