Nu får du jubileumsboken vid dop, konfirmation och vigsel

Under 2021 delas Bromma kyrkas jubileumsbok ut till alla som döps och vigs i Bromma församlings kyrkor och till alla konfirmander i församlingen.

Ska du döpa ditt barn, konfirmera dig eller ska ni gifta er i år? Grattis! Förutom att ta ett stort steg i livet kommer ni även få ta del av Bromma kyrkas jubileumsbok. Boken delas ut till alla som döps och alla som gifter sig i Bromma församlings kyrkor. Den delas också ut till alla som konfirmerar sig i någon av Bromma församlings kyrkor och de konfirmander som konfirmerar sig i en annan församling men bor i Bromma församling under 2021.

Prästen kommer ge dig boken innan eller efter ceremonin i kyrkan. Om du konfirmerar dig i en annan kyrka men är skriven i Bromma församling kommer du få ett brev hem. Ta med det brevet till församlingsexpeditionen på Stopvägen 120 så ger vi dig en bok.

Torbjörn Gustavsson

Kyrkoherde, Präst