Musik i sommarkväll

Musik i sommarkväll är tillbaka i Bromma kyrka varje torsdag den 25 juni till den 27 augusti. Tiden är som vanligt kl 19.30. Notera att antalet platser i kyrkan begränsat. Vi följer myndigheternas restriktioner vilket för närvarande innebär en publik på 40 personer.

Musik i sommarkväll har blivit en uppskattad tradition i Sommarbromma och efter fjolårets gästspel i Ängbykyrkan flyttar konserterna i år tillbaka till Bromma kyrka. På programmet står allt från visor och folkmusik till opera och jazz. Målet är att beröra oavsett genre.
– Det blir allra bäst när musikerna bottnar i sin musik och är äkta. Det spelar ingen roll om det är opera, en stråkkvartett eller folkmusik. Görs det bra är det alltid roligt att lyssna på, säger Anne-Marie Bodén som satt ihop programmet för Musik i sommarkväll i över femton år.

Publikinformation

Bromma församling följer myndigheternas rekommendationer för möten och sammankomster vilket för närvarande innebär att vi inte samlar mer än 50 personer inklusive musiker och personal. Det innebär en publik på cirka 40 personer beroende på ensemblens storlek. Tillhör du en riskgrupp ber vi dig stanna hemma. Om myndigheternas rekommendationer förändras kan våra rutiner påverkas. Eventuella förändringar kommer kommuniceras här och på församlingens Facebooksida.

Här ligger Bromma kyrka

Anne-Marie Bodén