Musik i sommarkväll

Musik i sommarkväll är tillbaka i Bromma kyrka torsdagskvällar i sommar med start den 1 juli. Tiden är som vanligt kl 19.30, men publikantalet är begränsat till 50 personer.

På programmet står allt från visor och folkmusik till opera och jazz. Målet är att beröra oavsett genre.
– Det blir allra bäst när musikerna bottnar i sin musik och är äkta. Det spelar ingen roll om det är opera, en stråkkvartett eller folkmusik. Görs det bra är det alltid roligt att lyssna på, säger Anne-Marie Bodén som satt ihop programmet för Musik i sommarkväll i över femton år.

Sommarens konserter

Sommaren bjuder på ett varierat program. Klicka dig vidare på bilderna för att läsa mer om respektive program.

Publikinformation

Antalet besökare i kyrkan är för närvarande begränsat till 50 personer. Sitt på anvisad plats och var uppmärksam på skyltar och/eller om musiker eller vaktmästare förmedlar särskilda instruktioner i samband med konserten.

Här ligger Bromma kyrka

Anne-Marie Bodén