Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon:+46(8)56435500 E-post till Bromma församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Mozart för klimatet!

Sex musiker ger en konsert för att uppmärksamma klimatkrisen. I samband med konserten samlar de in pengar till organisationer som bidrar till lägre koldioxidutsläpp och omställningen till ett mer hållbart samhälle.

17 november kl 18.00 i Ängbykyrkan 

I november gästas Ängbykyrkan av sex musiker som har ett stort engagemang i klimatfrågan och vill uppmärksamma klimatkrisen genom att ge en konsert där de samlar in pengar till organisationer som bidrar till lägre koldioxidutsläpp och omställningen till ett mer hållbart samhälle. 

– Vi tror och hoppas att den vackra musik som Mozart skapade kan inspirera oss att ta hand om vår omvärld och göra plats för ett mer hållbart samhälle, säger Dash Nesbitt, violast.

Konsertbesökarna kommer själva kunna välja till vilken av följande organisationer de vill skänka ett bidrag: FridaysForFuture, GoClimateNeutral, Världsnaturfonden WWF, Extinction Rebellion och The Adaptation Fund. Det går naturligtvis också att ge pengar till mer än en organisation. 

Medverkande:
Anna Ferriol de Ciurana, valthorn
Karin Eriksson, violin
Martin Stensson, violin
Ann-Christin Ward, viola
Dash Nesbitt, viola
Peter Volpert, cello