Kyrkomusiker 100%

Vi söker dig som vill vara med och, tillsammans med oss, skapa framtidens sjungande kyrka.

Församlingen har ett rikt musikliv för olika åldrar. Vi vill att musiken ska vara en aktuell del i församlingens liv och vardag. För att detta ska bli verklighet behövs det en musikerkollega till som vill utveckla barns, konfirmanders och vuxnas musicerande på olika sätt.

Du kommer att vara en av fyra musiker i församlingen som alla tjänstgör på olika typer av gudstjänster. Du kommer att ingå i teamet som arbetar i huvudsak med barn, familj och ungdom.

I arbetsuppgifterna ingår att tjänstgöra vid kyrkliga handlingar och gudstjänster, att leda barnkörer i olika åldrar, att bygga upp en vuxenkör för alla samt att medverka i församlingens konfirmandarbete.

Vi söker dig som:

• Vill starta och leda kör, samt på olika sätt möta människors musikaliska längtan
  • Vill stärka musicerandet i konfirmandarbetet
  • Vill ingå i ett kreativt arbetslag där musiken är en självklar del
  •  Vill fira alla typer av gudstjänster
  • Vill ingå i ett team
  • Har en god social och pedagogisk förmåga
  • Ser församlingens roll i kyrka och samhälle

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer och provspelning sker torsdagen den 23 maj.

Välkommen med din ansökan med tillhörande CV, referenser och löneanspråk senast den 19 maj till bromma.forsamling[a]svenskakyrkan.se. Skriv ”Ansökan kyrkomusiker” i ämnesraden.

Pernilla Hammarström

Komminister, Präst