Foto: Bromma församling

Konfirmation 2022

Nu är det din tur! I höst startar konfirmandgrupperna för dig som är född 2007 eller som till hösten börjar i årskurs åtta. Här kan du se dina konfirmationsalternativ.

”Prova på”-kväll

Är du nyfiken på om konfirmation är något för dig? Kom till vår ”prova på”-kväll i Ängbykyrkan och testa!

Onsdag den 1 september kl. 18.00–20.00 har vi öppet hus i Ängbykyrkan. Då får du se hur det ser ut i kyrkans ungdomslokaler, prova olika aktiviteter, träffa oss ledare, prata med tidigare konfirmander, få bättre koll på vad konfirmationstiden kan innebära och mycket annat roligt.

Ta med kompisarna eller föräldrarna och kom förbi!

Hemmahäng

Hemmahäng är gruppen för dig som vill ha dina träffar under veckorna. Vi träffas på torsdagar varannan vecka i våra mysiga ungdomslokaler i Ängbykyrkan. Den här gruppen har 1–2 kortare frivilliga läger.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 12 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Torsdagar varannan vecka kl. 18.00–20.00 på Loftet i Ängbykyrkan.
Läger: 1–2 kortare frivilliga läger.
Konfirmation: Söndag den 5 juni i Ängbykyrkan.

Se upp i backen

Se upp i backen är gruppen för dig som gillar att åka skidor eller snowboard. Efter nyår åker vi till Åre där vi varvar konfaläsningen med skidåkning i backarna. Under året träffas vi varannan tisdag i våra ungdomslokaler i Ängbykyrkan.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 19 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Tisdagar varannan vecka kl. 18.00–20.00 på Loftet i Ängbykyrkan.
Läger: Ett skidläger i Åre den 3–8 januari.
Konfirmation: Söndag den 24 april i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad. Du får dock själv bekosta eventuell hyra av utrustning.

Storstadsliv - fullt

Det här lägret är fullt men det finns möjlihet att stå i kö om en plats blir ledig.

Vill du uppleva London under ditt konfaläger? Då är det här din grupp! På påsklovet åker vi till London och bor på en mysig retreatgård mitt i stan. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden. Vi åker också på ett helgläger i februari.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 12 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Söndagar ungefär en gång i månaden kl. 11.00–16.00 på Loftet i Ängbykyrkan. Vi bjuder på lunch.
Läger: Ett helgläger i Sverige i början av konfirmationstiden och ett läger i London den 9–14 april.
Konfirmation: Söndag den 1 maj i i Ängbykyrkan.
Kostnad: 4500:-

Över berg och dal

Över berg och dal är gruppen för dig som vill åka på ett sommarläger till en gård i Åre. Det blir dagar med spännande aktiviteter och riktig lägerkänsla. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 26 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Lördagar ungefär en gång i månaden kl. 11.00–16.00 på Loftet i Ängbykyrkan. Vi bjuder på lunch.
Läger: Ett helgläger i början av konfirmationstiden och ett läger i Åre den 4–14 juli.
Konfirmation: Söndag den 17 juli i Ängbykyrkan.

Kring lägerelden - fullt

Kring lägerelden är gruppen för dig som vill åka på ett klassiskt sommarläger på Gotland. Det blir dagar med riktig lägerkänsla. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden. Vi åker också på ett helgläger i början av konfirmationstiden.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 26 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Läger: Ett helgläger i början av konfirmationstiden och ett läger på Gotland den 1–10 augusti.
Konfirmation: Söndag den 14 augusti i Ängbykyrkan.

OBS! Tider och datum kan eventuellt ändras.

Här kan du anmäla dig till konfirmation 2022!

Till anmälan

Sara Jansson