Foto: Bromma församling

Konfirmation 2022

Nu är det din tur! I höst startar konfirmandgrupperna för dig som är född 2007 eller som till hösten börjar i årskurs åtta. Här kan du se dina konfirmationsalternativ.

Hemmahäng

Hemmahäng är gruppen för dig som vill ha dina träffar under veckorna. Vi träffas på torsdagar varannan vecka i våra mysiga ungdomslokaler i Ängbykyrkan. Den här gruppen har 1–2 kortare frivilliga läger.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 12 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Torsdagar varannan vecka kl. 18.00–20.00 på Loftet i Ängbykyrkan.
Läger: 1–2 kortare frivilliga läger.
Konfirmation: Söndag den 5 juni i Ängbykyrkan.

Se upp i backen

Se upp i backen är gruppen för dig som gillar att åka skidor eller snowboard. Efter nyår åker vi till Åre där vi varvar konfaläsningen med skidåkning i backarna. Under året träffas vi varannan tisdag i våra ungdomslokaler i Ängbykyrkan.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 26 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Tisdagar varannan vecka kl. 18.00–20.00 på Loftet i Ängbykyrkan.
Läger: Ett skidläger i Åre den 3–8 januari.
Konfirmation: Söndag den 24 april i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad. Du får dock själv bekosta eventuell hyra av utrustning.

Storstadsliv - fullt

Det här lägret är fullt men det finns möjlihet att stå i kö om en plats blir ledig.

Vill du uppleva London under ditt konfaläger? Då är det här din grupp! På påsklovet åker vi till London och bor på en mysig retreatgård mitt i stan. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden. Vi åker också på ett helgläger i februari.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 12 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Söndagar ungefär en gång i månaden kl. 11.00–16.00 på Loftet i Ängbykyrkan. Vi bjuder på lunch.
Läger: Ett helgläger i Sverige i början av konfirmationstiden och ett läger i London den 9–14 april.
Konfirmation: Söndag den 1 maj i i Ängbykyrkan.
Kostnad: 4500:-

OBS! Tider och datum kan eventuellt ändras.

Över berg och dal - fullt

Över berg och dal är gruppen för dig som vill åka på ett sommarläger till en gård i Åre. Det blir dagar med spännande aktiviteter och riktig lägerkänsla. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 3 oktober kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Söndagar ungefär en gång i månaden kl. 11.00–16.00 på Loftet i Ängbykyrkan. Vi bjuder på lunch.
Läger: Ett helgläger i början av konfirmationstiden och ett läger i Åre den 4–14 juli.
Konfirmation: Söndag den 17 juli i Ängbykyrkan.

Kring lägerelden - fullt

Kring lägerelden är gruppen för dig som vill åka på ett klassiskt sommarläger på Gotland. Det blir dagar med riktig lägerkänsla. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden. Vi åker också på ett helgläger i början av konfirmationstiden.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 3 oktober kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Lördagar ungefär en gång i månaden kl. 11.00–16.00 på Loftet i Ängbykyrkan. Vi bjuder på lunch.
Läger: Ett helgläger i början av konfirmationstiden och ett läger på Gotland den 1–10 augusti.
Konfirmation: Söndag den 14 augusti i Ängbykyrkan.

OBS! Tider och datum kan eventuellt ändras.

Här kan du anmäla dig till konfirmation 2022!

Till anmälan

Sara Jansson