Konfirmation 2021

Nu är det din tur! I höst startar konfirmandgrupperna för dig som är född 2006 eller som till hösten börjar i årskurs åtta. Här kan du se dina konfirmationsalternativ.

Veckokonfa utan läger

Veckokonfan är gruppen för dig som vill ha dina träffar under veckorna. Vi träffas på torsdagar varannan vecka i våra mysiga ungdomslokaler i Ängbykyrkan. Den här gruppen åker inte på läger utan har istället en helg under konfirmationstiden där vi ses extra mycket.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 20 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Torsdagar varannan vecka kl. 18.00–20.00 på Loftet i Ängbykyrkan.
Läger: Inget läger. En helgträff den 13–15 november.
Konfirmation: Söndag den 23 maj i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad.

Veckokonfa med skidläger

Fullt! Om du anmäler dig till den här grupper hamnar du i kö. Om du har tur blir en plats ledig.

För dig som gillar att åka skidor eller snowboard har vi skidkonfan, en grupp som åker på läger till Åre. Där varvar vi konfaläsningen med skidåkning i backarna. Under året träffas vi varannan tisdag i våra ungdomslokaler i Ängbykyrkan. Max 20 konfirmander.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 20 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Tisdagar varannan vecka kl. 18.00–20.00 på Loftet i Ängbykyrkan.
Läger: Ett skidläger i Åre den 4–9 januari.
Konfirmation: Söndag den 25 april i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad. Du får dock själv bekosta eventuell hyra av utrustning.

Sommarkonfa i Åre

I sommarkonfan åker vi på sommarläger till en gård i Åre strax efter midsommar. Det blir tio dagar med spännande äventyrsaktiviteter och riktig lägerkänsla. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden under vårterminen. Vi åker också på ett helgläger i början av konfatiden.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 29 november kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Läger: Ett helgläger den 5–7 februari och ett långläger till Åre den 29 juni–8 juli.
Konfirmation: Söndag den 11 juli i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad.

Sommarkonfa i London 1

Vill du uppleva London under ditt konfaläger? Då är det här din grupp! En vecka i augusti åker vi till London och bor på en mysig retreatgård mitt i stan. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden under vårterminen. Vi åker också på ett helgläger i början av konfatiden. Max 20 konfirmander.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 6 december kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Söndagar ungefär en gång i månaden kl. 11.00–15.00 på Loftet i Ängbykyrkan. Vi bjuder på lunch. Några träffar under v. 32 tillkommer.
Läger: Ett helgläger den 12–14 februari och ett läger i London den 2–8 augusti.
Konfirmation: Söndag den 15 augusti i Ängbykyrkan.
Kostnad: 4500:-

Sommarkonfa i London 2

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 6 december kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Läger: Ett helgläger den 19–21 februari och ett läger i London den 8–13 augusti.
Konfirmation: Söndag den 15 augusti i Ängbykyrkan.
Kostnad: 4500:-

OBS! Tider och datum kan eventuellt ändras.

Här kan du anmäla dig till konfirmation 2021!

Anton Lindsjö