Konfirmation 2019/2020

Nu är det din tur! I september och december startar vi våra konfirmandgrupper för dig som är född 2005 eller som till hösten börjar i årskurs åtta. Här kan du se dina konfirmationsalternativ.

Veckokonfa

Veckokonfagruppen är gruppen för dig som föredrar att ha större delen av dina konfirmationsträffar under veckorna. Vi träffas på onsdagar varannan vecka i Ängbykyrkans ungdomslokaler. Vi åker också på två kortare helgläger, ett i början och ett i slutet av konfirmationstiden.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 8 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Onsdagar varannan vecka kl. 17.00–19.00 med start i september.
Läger: Två helgläger. Det första lägret är den 27–29 september och det andra är den 27–29 mars.
Konfirmation: Söndag den 31 maj i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad.

Skidkonfa

För dig som gillar att åka skidor eller snowboard har vi skidkonfan där vi åker på läger till Sälen. I Sälen varvar vi konfirmationsläsningen med skidåkning i backarna. Det blir ett härligt vinterläger där vi får uppleva fart och fläkt i backarna men också lugn och mys på lägergården. Under året träffas vi varannan tisdag i Ängbykyrkans ungdomslokaler. Max 20 konfirmander.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 8 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Tisdagar varannan vecka kl. 18.00–20.00 med start i september.
Läger: Ett skidläger den 2–7 januari.
Konfirmation: Söndag den 26 april i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad. Du får dock själv bekosta eventuell hyra av utrustning.

Äventyrskonfa

På äventyrskonfan kommer vi testa olika aktiviteter, till exempel klättring, bågskytte, höghöjdsbana, linbana, vandring, hajk och mycket mer. Gruppen åker på två läger under året, det första i november och det andra i juni. Vi träffas dessutom en helg i månaden i Ängbykyrkans ungdomslokaler. Max 20 konfirmander.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 8 september kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Helgträffar (lördagar och söndagar) cirka en gång i månaden med start i september.
Läger: Ett kort och ett långt läger. Första lägret är den 8–10 november och det andra lägret är den 24 juni–3 juli.
Konfirmation: Söndag den 5 juli i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad. Ibland kommer det erbjudas extra aktiviteter som har en avgift, det får du bekosta själv.

Sommarlägerkonfa

Vill du åka på ett längre sommarläger? Då är det här din grupp! Till sommaren åker vi till en lägergård i Sverige där vi får vara tillsammans under två veckor och uppleva riktig lägerkänsla. Innan lägret träffas vi ungefär en gång i månaden under vårterminen i Ängbykyrkans ungdomslokaler. Vi åker också på ett helgläger i början av konfirmationstiden.

Upptaktsgudstjänst: Söndag den 8 december kl. 11.00 i Ängbykyrkan.
Träffar: Söndagar cirka en gång i månaden kl. 11.00–15.00 med start i december. Vi bjuder på lunch.
Läger: Ett helgläger den 24–26 januari och ett långläger den 3–16 augusti.
Konfirmation: Söndag den 16 augusti i Ängbykyrkan.
Kostnad: Ingen kostnad.

Anmälan till konfirmation