Foto: Anders Hannola

Julen i Bromma församling

I år blir julen annorlunda för oss alla. Vi kanske inte kan träffa vänner och familj eller resa dit vi hade tänkt. Bromma församling ställer om för att möjliggöra julfirandet även i år. Här hittar du bland annat julmusik och information om utomhuskrubban vid Bromma kyrka.

Julfirandet blir annorlunda i år

På grund av coronapandemin kommer vi i år inte kunna fira julen som vi brukar göra, men Bromma församling försöker ställa om verksamheten så att vi ändå ska kunna sprida julens budskap. Vi kommer därför bygga en stor julkrubba på Bromma kyrkogård som du kan besöka när du vill. Bromma kyrka kommer även vara öppen för ljuständning på söndagar och julafton. För mer information se kalendariet.

Maxantal i våra kyrkor

När vi träffas följer vi myndigheternas rekommendationer om hur många människor som får samlas på en plats samtidigt. Det innebär bland annat att våra gudstjänster uteblir till den 22/12 och att konserter ställs in. Nya beslut tas när nya direktiv kommer från myndigheter.

Håll koll på kalendariet

Församlingen följer myndigheternas restriktioner vilket gör att ändringar kan komma med kort varsel. Du hittar den mest aktuella informationen i kalendariet.

Behöver du någon att prata med?

Våra präster och diakoner finns här för dig. Du hittar deras kontaktinformation här.

Julen i Bromma församling

Varför firar vi jul?

Nedanför kan du se filmen om Jesu födelse.