Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon:+46(8)56435500 E-post till Bromma församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Höstloppis

Dags att städa och sälja prylar, eller fynda saker du själv behöver billigt? Välkommen till Bromma församlings höstloppis söndagen den 6 oktober kl. 11.45–16.00 i Ängbykyrkan.

Att fynda på loppis är ett enkelt, roligt och miljösmart sätt att hitta det du behöver. I samband med familjegudstjänsten bjuder Bromma församling in till höstloppis i Ängbysalen. På loppisen hittar du bland annat leksaker, böcker, porslin och kläder. 

Intäkterna går till årets insamlingsmål – Alzheimerfonden i Bromma församling. På så sätt bidrar du till en mer levande vardag för personer med Alzheimers sjukdom i Bromma. 

Varmt välkommen!

Vill du hyra bord?

Har du prylar hemma i garderoben som bara samlar damm? Då är du välkommen att hyra bord hos oss för 100:-, och vi ser gärna att du skänker 10 % av dagens inkomster till Bromma församlings insamlingsmål 2019 – Alzheimerfonden. Du kan också lämna dina saker till oss så säljer vi dem till förmån för Alzheimerfonden. På så sätt är du med och hjälper dina medmänniskor. 

Kontakt för mer information

Christina Carnhoff

Christina Carnhoff

Bromma församling

Barnassistent, Öppna förskolan