Föredrag: En resa i tiden

Måndag den 20 januari kommer historiken och medeltidsexperten Sigurd Rahmqvist till Ängbykyrkan och berättar om Bromma socken under medeltiden.

Historikern och medeltidsexperten Sigurd Rahmqvist, en av ­författarna till jubileumsboken Bromma kyrka 850 år berättar om Bromma socken ­under medeltiden då sockenkyrkan ­utgjorde navet i samhällslivet. ­Föreläsningen avslutas med en ­frågestund. Fri entre! Vi bjuder på kaffe eller te och ­smörgås. Välkommen!

När: Måndag 20 januari kl. 18.30 – 20.30
Var: Ängbysalen, Ängbykyrkan

Föredraget ingår i Studiecirkeln kring jubileumsboken om Bromma kyrka 850 år som arrangeras under våren 2020. Läs mer här. Studiecirkeln omfattar sex tillfällen varav tre kommer vara offentliga föreläsningar dit alla som är intresserade av ämnet är välkomna!