Coronaviruset och Bromma församlings verksamhet

För att minska risken för smittspridning av coronaviruset har vi för tillfället stängt flera av våra öppna mötesplatser. Istället ställer vi om så att vi i ännu högre grad är tillgängliga på telefon , flyttar vissa verksamheter så de sker utomhus och ökar vår närvaro på hemsidan och i sociala medier.

Vår öppna verksamhet är stängd tills vidare. Vi har även flyttat våra gudstjänster till webben. Förrättningar hålls fortfarande i församlingen och vi genomför också de planerade pilgrimsvandringarna.

Lokaler

Just nu är våra lokaler stängda för öppen verksamhet. Ska du leverera post kan du ringa på så öppnar vi dörren.

Gudstjänster

För att minska risken för smittspridning av coronaviruset ställer vi nu om våra gudstjänster och uppmanar er att fira gudstjänst hemma. Från och med torsdag den 2 april bjuder vi inte längre in till gudstjänst i våra kyrkor. Istället hittar du inspelade andakter varje söndag på hemsidan och Facbeook. Måndag–lördag lägger vi ut en text med koppling till veckans bibeltexter på de digitala kanalerna. Filmerna och texterna publiceras kl. 9.00. Här kan du läsa mer om gudstjänstfirandet.

Känner du oro är du välkommen att kontakta oss via telefon och e-post. Våra kontaktuppgifter hittar du här. Du kan också ringa jourhavande präst på 112.

Torbjörn Gustavsson

Kyrkoherde, Präst