Café Nykomling

Är du ny i Sverige? Välkommen till Svenska kyrkan! Hos oss hittar du vänner och gemenskap.

Café Nykomling i Ängbykyrkan

Vi ses varje måndag kl. 16.00–19.00 i Ängbykyrkan

Sommarlov

Café Nykomling tar sommarlov den 5 augusti. Den 9 september är vi tillbaka igen!

Till Café Nykomling är alla välkomna! Vi vill lära känna er och ni får möjlighet att lära känna oss. För oss är det viktigt med gemenskap och att ha trevligt tillsammans, det är ett bra sätt att lära känna varandra på.

Vad gör vi?

Vi lagar mat tillsammans – gärna en typisk maträtt från något av de länder vi kommer ifrån. Vi gör också utflykter, bio- och teaterbesök och går på Gröna Lund tillsammans.

Kostar det någonting?

Nej, det är alldeles gratis.

Christer Klausberger

Komminister, Präst