Brommafotografier

Naturbilder, närbilder och bilder av Beckomberga visas under hösten i Famnen. Fotografierna är tagna av Brommafotografen Johan Arvidson som öppnar sin utställning den 31 oktober.

Vernissage

Fotoutställningen öppna med en vernissage i Famnens matsal. Vi bjuder på dryck och tilltugg. Ingen anmälan krävs.

Tid: torsdag den 31 oktober kl. 18.30–21.00

Plats: Famnen, Stopvägen 120

Varmt välkommen!

Fotografen Johan Arvidson fotograferar mycket i Bromma och ställer under hösten ut ett tjugotal av sina fotografier i Famnen. Det kommer både finnas möjlighet att titta på fotografierna och att köpa några av verken.

På Johans Instagram kan du se fler av hans foton.