Barncafé

Måndagar, tisdagar och onsdagar kl. 9.00–12.00 träffas daglediga föräldrar och barn i Kvarterskyrkan Mariehäll.

Omställt

Barncaféet i Kvarterskyrkan Mariehäll är stängt en tid framöver för att minska risken för spridning av coronaviruset. Istället möts vi utomhus i Bubbelparken. Läs mer nedanför.

Öppettider Barncaféet

Måndagar kl. 9.00–12.00
Tisdagar kl. 9.00–12.00
Onsdagar kl. 9.00–12.00

Barncaféet är ett avslappnat häng för föräldralediga. Här möts föräldrar och barn för att leka, umgås, dela erfarenheter och lära känna varandra. Klockan 10.00 har vi en gemensam sångstund.

Barncaféet är en öppen mötesplats som inte kräver någon föranmälan, det är bara att komma hit. Du väljer själv hur länge du vill stanna och när du vill komma.

Hitta hit

Kvarterskyrkan Mariehäll ligger på Bällstavägen 44. Med kollektivtrafiken tar du dig lättast hit med buss 113 från Islandstorget eller Sundbyberg C.

Marika Lingmerth

Församlingsassistent