Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Bromma församling Besöksadress: Stopvägen 120, 16836 Bromma Postadress: BOX 45, 16126 BROMMA Telefon:+46(8)56435500 E-post till Bromma församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Barn i sorg

Sorg kan visa sig på många sätt, men den är alltid en naturlig reaktion på förlust. I Bromma församling finns stödgrupp för barn och ungdomar som har mist föräldrar eller syskon genom dödsfall.

När du har mist någon du tycker om gör det ont. Det gäller alla, men barns uppfattning av döden och rekationer på sorg kan skilja sig från de vuxnas. I en stödgrupp finns det möjlighet att träffa andra jämnåriga som har varit med om ungefär samma sak som du.

I gruppen får du bearbeta din sorg genom att samtala, skriva och måla kring olika teman. Varje tillfälle inleds med fika.

Gruppen är inte tänkt som en akut krisgrupp. Det är lämpligt att det gått minst sex månader efter dödsfallet och det är inget hinder att förlusten skedde för flera år sedan.

Verksamheten leds av diakoner i Svenska kyrkan och följer Rädda Barnens program för barn och ungdomar i sorg. Anmälningar tas emot kontinuerligt och grupper startas efter behov. Det kostar inget att delta i en stödgrupp.

Det finns även möjlighet för individuella kontakter vid behov.

Kontakt

Pernilla Hammarström

Pernilla Hammarström

Bromma församling

Verksamhetschef barn, ungdom & familj, Komminister, Präst

Clary Nilsson

Clary Nilsson

Bromma församling

Diakon

Mer om Clary Nilsson

Clary Nilsson är inte i tjänst och kan därför inte nås just nu. Har du frågor kan du kontakta Pernilla Hammarström, 08-564 355 70.