Barn i sorg

Kontinuerligt startar en stödgrupp för barn/ungdomar som har mist föräldrar eller syskon genom dödsfall.

I gruppen får man bearbeta sin sorg genom att samtala, skriva och måla kring olika teman. Varje tillfälle inleds med fika. Gruppen är inte tänkt som en akut krisgrupp. Det är lämpligt att det gått minst sex månader efter dödsfallet och det är inget hinder att förlusten skedde för flera år sedan.

Verksamheten leds av diakoner i Svenska kyrkan och följer Rädda Barnens program för barn och ungdomar i sorg. Anmälningar tas emot kontinuerligt och grupp startas efter behov. Barn och ungdomar deltar kostnadsfritt.

Stödgruppen för familjer som mist en nära anhörig genom dödsfall är en grupp för barn som har mist förälder eller syskon och föräldrar som har mist sin partner eller barn/ungdom.

Det finns även möjlighet för individuella kontakter vid behov.

Pernilla Hammarström

Komminister, Präst

Clary Nilsson

Mer om Clary Nilsson

Clary Nilsson är inte i tjänst och kan därför inte nås just nu.