Ängbymässan

Välkommen till Ängbymässan, en enklare mässa. Varannan söndag kl. 11.00 i Ängbykyrkan. Efter mässan äter vi lunch tillsammans.

Ängbymässan är en enklare gudstjänst som är öppen för frivillig­medverkan. Vi börjar kl 11.00 med att sjunga igenom psalmerna tillsammans och firar  sedan gudstjänst tillsammans. Efteråt ­bjuder församlingen på en ­enkel lunch och fortsatt gemenskap. Den sista gudstjänsten firas traditionsenligt utomhus så vi hoppas på vackert väder!

Datum för Ängbymässan våren 2020

Tema: Jesu dop